Logo Universiteit Utrecht

ADAPT

Nieuws

Status: Actief

We verwachten nog een enkele aanmelding, maar over het algemeen zijn alle aanmeldingen binnen. Het eerste deel van het onderzoek is dus klaar!

Daarnaast heeft een groot aantal deelnemers het ADAPT onderzoek afgerond. Zij hebben twee keer de online vragenlijst ingevuld; één aan het begin en één na 6 maanden. Bedankt hiervoor! Om de deelnemers te bedanken ontvangen zij na het invullen van de tweede vragenlijst een digitale cadeaubon.

Je denkt misschien “Huh?! Eerste deel én laatste deel afgerond?” Dit klopt inderdaad. Want het ADAPT onderzoek is in fases gestart, dit betekent dat niet alle jongeren tegelijk begonnen zijn met het onderzoek. Aan het ADAPT onderzoek doen namelijk meer dan 60 apotheken mee en deze apotheken konden niet allemaal tegelijk starten.

Het ADAPT onderzoek is dus nog steeds in volle gang, oftewel status: actief!
Mocht je nog een verdwaald aanmeldformulier vinden: aanmelden kan nog. En als je vragen/opmerking hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.