ADAPT

Nieuws

Dataverzameling klaar!

Het is zover: alle 234 jongeren hebben de online vragenlijsten ingevuld! Dus aan alle deelnemers: BEDANKT!

Dit betekent dat de dataverzameling van het onderzoek afgerond is. De jongeren die toegang hadden tot de app, hebben ook allemaal zes maanden gebruik kunnen maken van de app. De app werkt ook nog steeds, dus die kun je nog gebruiken. alleen de apotheek reageert (misschien) niet, want zij hebben deelname aan het onderzoek ook afgerond.

Wat gaan we nu doen?

Wij (de onderzoekers) zijn druk bezig met het analyseren van de data, dit gaat wel even duren, want er is veel data beschikbaar. We zijn dus aan het berekenen of de app ook echt gewerkt heeft, oftewel: zijn jongeren met astma hun medicijnen beter gaan gebruiken door de app?

Dit is dus heel spannend, maar we verwachten in het najaar hier een antwoord op te kunnen geven.

Voor nu: ‘stay tuned’ en geniet van de zomervakantie!