Logo Universiteit Utrecht

ADAPT

Nieuws

Alle uitnodigingen verstuurd

Meer dan 1200 uitnodigingen voor het ADAPT onderzoek zijn inmiddels verstuurd door heel Nederland. Het eerste deel van het onderzoek is dus afgerond.

Als je nog een brief thuis hebt liggen, aarzel dan niet om deze nog naar ons op te sturen, want aanmelden voor het onderzoek kan altijd! Bij veelgestelde vragen (deelname) vind je het adres waar de toestemmingsformulieren naar toegestuurd kunnen worden (geen postzegel nodig).

De eerste deelnemers uit de interventie groep hebben deelname aan het onderzoek afgerond. Zij hebben dus 6 maanden gebruik kunnen maken van de ADAPT Astma app. De eerste deelnemers uit de controle groep hebben deelname aan het onderzoek ook afgerond.

We kunnen nog niets zeggen over de resultaten, aangezien een groot aantal deelnemers nog bezig is met het onderzoek.